Permata hati.....
Image Hosted by FileHive.com
By: muhammad aiman hanif mohamad faisal Manchester UK

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Monday, 13-Apr-2009 20:55 Email | Share | | Bookmark
SPRING......SPRING......SPRING......
















Wednesday, 18-Mar-2009 21:07 Email | Share | | Bookmark
jalan2.......

brsama abu riyadh...pengetua highmead...
yg pakai jubah utih tu...darda` kwn baba..
dpn pagar highmead..
View all 18 photos...
Jalan2.....sambil2 mengimbau kembali kenangan2 yg nk kata lama....x la lama sngt...
tapi...dah hampir 4 tahun kami tinggal kan lampeter(wales) dan berhijrah untuk
mencari rezeki di manchester ni....terlalu bnyk rase nya kenangan manis, pahit juge
masin nya sewaktu kami d highmead dulu.....3 thun jugak baba d highmead....belajar
sambil berkerja......weekdays study...weekend kerja......thun kedua baba study...
baru la ibu d jemput oleh baba dtng k uk ni.......hehehe......so....ibu sempat setahun je
tinggal d highmead tu....ape2 pon...rase best sngt2 duk kt sana....sbb lps je kawin sebulan
terus dtng sini......klu nak citer x kan abih punya....heheheh....
sekarang sedar x sedar........kami dah nak balik mesia.....insyaallah 29/4 ni akan
balik k mesia....for good....huhuhuh.....sedih ade suke pun ade...sedih tu sbb nak tinggal
kan umah ku yg kecil kiut miut ni....juge kampung cheetham ni....suke yg sememang nya
happy sngt2 sbb dh lama tunggu saat nak balik mesia....nak jumpe mak2....ayah....juge
adik beradik ku.....sedara mare ku.....sepupu sepapa ku.....kengkawan ku....dan juge yg
same waktu dngn nya.... .....












Tuesday, 10-Mar-2009 22:55 Email | Share | | Bookmark
ADAM IS ONE TODAY......10/3/2009....

 
happy birthday adam haikal.......
ibu dan baba doa kan.....semoga adam jadi anak yg soleh ....panjang umor....
murah rezeki....
ibu x buat kek pun untuk adam....hehehe...baba kerja....bnyk bnde yg ade dlm kepala
ibu dan baba akhir2 ni .....almaklum la....dh dekat nak balik kan...barang pun banyak lg xpacking.
ade la skit2 kotak yg dh d packing dlm umah ni.....so....klu nak buat birthday party pun...
x muat umah nak isi tetamu nak ajak mkn.. ..hihihih.....

SAYANG....SAYANG......IBU, BABA, JUGE ABG AIMAN......


Sunday, 1-Mar-2009 16:12 Email | Share | | Bookmark
HEPI BESDAY BUAT AZIM........

 
 
 


HAPPY BIRTHDAY BUAT AZIM MUSTAQIM.......
next week....giliran adam pulak......sekejap je setahun....
pejam celik....pejam celik....permata hatiku ni dh semakin
besar.......sikit lagi mase.....lg 2 bln.....kami dh nk
balik mesia......for good........sedey wooooooo......







Thursday, 5-Feb-2009 12:35 Email | Share | | Bookmark
WINTER SONATA IN LONDON

 
 
 
View all 12 photos...
Salam buat semua....
Last weekend kami pergi london untuk buat passport Si Adam sebab hari tu kita orang miss buat kat Manchester so kita orang terpaksa pergi london.kami bertolak dari Manchester pagi Ahad by Virgin Train,seronok bila naik train siang hari dapat tengok pemandangan kat luar.
Kita orang sampai london tengah hari terus ke Westminter,sebab plan kita orang nak naik London Eyes tapi bila tengok harga tiket rasa mcmc biar dulu.... ambil gambar cukup.....

Bila dah kesejukan,kami pun terus pergi ke Travelodge sebab Aiman menangis sbb tak tahan kesejukan.
Malam tu sedar tak sedar snow turun,Aiman seronok sekali bila tengok snow turun,apa lagi terus keluar bilik pergi main snow dan ambik gambar.

Keesokkan pagi bila kita orang bangun ...masyaAllah bandar london penuh dengan snow...tapi bila tanya mamak yg jaga travelodge tu bas tak de hari ni dan banyak jugak tube yang tutup .tapi Alhamdulillah tube yang nak pi ke HighCommision ada..

Masa nak ke HighCommission baba terpaksa dukung Aiman sebab jalan licin dan ibu tolak pushchair Adam...yang kadang2 tu terkandas ditepi jalan ...terpaksa bab undur balik jadi AA.

Jam 11 pagi kita orang selamat sampai kat HighCommission,orang tak berapa ramai...bila sampai terus je daftar..tapi yg jaga reception cakap officer yang buat surat beranak tak dapat datang sebab snow...frust giler...anyway kita orang tinggal je nanti dia poskan...

Bila semua dah settle ..dan makan nasi lemak kat situ kita orang pun keluar pi jalan...tak tahu nak kemana dan snow pun masih turun kami buat keputusan pi je HYDE PARK sebab just 5 minute walking dari situ...bila sampai kat HYDE PARK terus kita orang ambik gambar dan main snow...memang tak pernah tengok snow setebal tu since kita orang duk sini...dulupun 2004 kat Wales tak leh nak lawan kali ni...






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net